nieuws

Bejaarde in Tubbergen jaagt insluipers met persoonsalarm huis uit: d'ruut!

D'ruut!
D'ruut!
Een vrouw van 85 jaar oud heeft gisteravond met een druk op de knop van haar gezondheidsalarmering vier of vijf insluipers uit haar huis aan de Uelserweg in Tubbergen verjaagd.
De bejaarde vrouw zat TV te kijken toen rond 20.30 uur ineens een onbekende vrouw van ongeveer veertig jaar oud met een Oost-Europees uiterlijk in haar woonkamer stond. Of ze even met de bewoonster mocht praten...

D'ruut!

De overrompelde bejaarde hernam zich meteen en zei tegen de vrouw: "hier ben ik niet van gediend d'ruut!"
Op het moment dat ze dat zei bleek dat behalve de onbekende vrouw ook ineens een onbekende jongeman in een stoel in de serre zat. De jongeman zou met haar willen praten over een werkstuk voor school.

Meer ongenode gasten in huis

De krasse 85-jarige zei dat hij ook weg moest en hoorde op dat moment een deur slaan. Er bleken nog meer ongenode gasten aanwezig in het huis. Met die constatering was de maat vol voor haar.
De bewoonster drukte op de knop van de persoonsalarmering van de wijkverpleegkundige die ze om haar pols droeg en zei dat daarmee de politie was gewaarschuwd. 

Snel wegrijden met de kofferbak nog open

Slecht nieuws voor de insluipers. Die wilden niet afwachten of dat een echt alarm was en vertrokken met de spreekwoordelijke staart tussen de benen uit het huis van de bejaarde vrouw.
Ze hadden zo'n haast om weg te komen dat ze wegreden in een auto waarvan de kofferbak nog openstond. Volgens de politie zijn de insluipers  er richting het centrum van Tubbergen gereden. De politie krijgt graag tips van mensen die ze hebben gezien: 0900 - 8844 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.