Rob Mijnheer kopt tien man Staphorst in slotfase langs Eemdijk

Rob Mijnheer
Staphorst heeft ook het derde duel van het seizoen gewonnen. Met een man minder won de ploeg door een late treffer van Rob Mijnheer met 3-2 bij Eemdijk.
Staphorst kwam na een kwartier op voorsprong. Jeroen van der Meer scoorde op aangeven van Camiel Fidom. Een paar minuten later maakte de thuisploeg echter alweer gelijk. Jan de Graaf benutte een strafschop na een overtreding van doelman Rene Oosterhof. Beide ploegen kregen daarna enkele kansen, waarbij de beste voor Van der Meer was, maar hij kon net niet bij de bal. De ruststand was even later 1-1.
Na een uur spelen moest Staphorst met tien man verder. Lars Heuvelman kreeg rood en kon de kleedkamer op gaan zoeken. Met een man minder kwam Staphorst wel opnieuw op voorsprong. Camiel Fidom kopte een vrije trap van Martin van 't Ende binnen. Opnieuw kon Staphorst de voorsprong niet vasthouden. Nicky Baggelaar maakte tien minuten voor het einde gelijk namens Eemdijk. Dat leek ook de eindstand te gaan worden, maar kort voor het einde kopt Rob Mijnheer de winnende binnen voor Staphorst.