Riemens en Menting helpen Genemuiden aan simpele zege op Oranje Nassau

SC Genemuiden heeft vanmiddag een simpele overwinning geboekt in de hoofdklasse B en blijft daardoor ongeslagen. In eigen huis won de ploeg van trainer Jan van Raalte met 4-0 van promovendus Oranje Nassau.
Het duel begon goed voor Genemuiden en Jacco Riemens was daarbij de grote man. Al na drie minuten scoorde hij met een kopbal op aangeven van Kavak en twintig minuten later knalde hij de 2-0 binnen na een assist van Christian Riemens. Dat was ook de ruststand in Genemuiden. Na een klein uur was het duel al beslist. Danny Menting maakte de 3-0 op aangeven van Omar Kavak. Een klein kwartier later maakte ook hij zijn tweede van de middag; 4-0. Voor de derde keer was het Kavak met de assist. 4-0 was even later ook de eindstand.