nieuws

HHC sleept met tien man punt uit het vuur in spektakelstuk bij Katwijk

HHC Hardenberg wacht ook na de vierde speelronde nog altijd op de eerste overwinning in de tweede divisie. Maar toch zal de ploeg van trainer Joseph Oosting met een goed gevoel in bus stappen na het uitduel met Katwijk. HHC, dat toen al met tien man speelde, kwam via Jan Hooiveld in blessuretijd nog op gelijke hoogte: 3-3.Â
Na een goede kans voor Marciano Mengerink (goede redding Sander Danes), werd het aan de andere kant 0-1. Gouriye zorgde voor onrust in de verdediging van Katwijk en Rob van der Leij profiteerde door de openingstreffer binnen te schuiven. Een paar minuten later was het al gelijk. Donny van Oijen schoot binnen na een scrimmage. Na ruim twintig minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Kay Bloklnad kopte uit een hoekschop de 2-1 binnen. HHC kreeg nog een goede kans via Glenn Kobussen, maar de ruststand was 2-1.

Rood Manuhutu

De ploeg uit Hardenberg kwamen halverwege het tweede bedrijf op gelijke hoogte. En wederom was het Rob van der Leij die zich trefzeker toonde voor HHC. Toch was Ashwin Manuhutu de meest besproken man bij de bezoekers. De verdediger kreeg direct rood nadat hij de bal op de arm toucheerde op de doellijn. Robert Susan benutte vervolgens de strafschop, waarna Katwijk het duel eenvoudig leek uit te spelen.

Hooiveld maakt 3-3
HHC bleef hoop houden op een resultaat en dat resulteerde in de slotminuut in de gelijkmaker. Jan Hooiveld kreeg de bal voor zijn voeten en zorgde met een droge knal voor een prachtig slotakkoord van een enerverende wedstrijd: 3-3. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.