Uguz en Ter Hogt bezorgen HSC'21 eerste zege van het seizoen

HSC'21 heeft vanmiddag de eerste overwinning van het seizoen in de 3e divisie geboekt. Mede door twee treffers van Cenk Uguz werd het 3-2 tegen Hercules.
Al na acht minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Bas ter Hogt, de topscorer van HSC van vorig jaar, was de doelpuntenmaker. Een paar minuten voor rust kwam Hercules op gelijke hoogte door een treffer van Thomas Reynaers. 1-1 was ook de ruststand. Na een uur spelen werd het 1-2 door een treffer van Gilbrano Plet, maar tien minuten later bracht Cenk Uguz HSC weer naast Hercules. Weer tien minuten later scoorde hij opnieuw. In blessuretijd maakte ook Ter Hogt zijn tweede en zorgde voor de 4-2 eindstand.