nieuws

Politie in Kampen onderzoekt zedenzaak: "Slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed"

De politie doet sporenonderzoek in Kampen
De politie doet sporenonderzoek in Kampen
Het onderzoek van de politie in Kampen naar een incident aan de Flevoweg, heeft nog geen tastbare resultaten opgeleverd. Een 17-jarig meisje werd vannacht door een onbekende man van haar fiets getrokken.
De politie sprak vannacht over 'een verkrachtingszaak', maar houdt het nu op een zedenzaak. Het meisje is naar het ziekenhuis vervoerd en maakt het volgens een politiewoordvoerder "naar omstandigheden redelijk goed."

Wat is er vannacht gebeurd?

Rond 03.00 uur fietste het meisje alleen op de Flevoweg. Zij werd tussen de afslagen naar de Marinus Postlaan en de Europa-allee door een nog onbekende man van haar fiets getrokken. Dit gebeurde ter hoogte van een tankstation. Wat de man met het meisje heeft gedaan, is nog onduidelijk. Na het incident vluchtte de man weg.
Aan de Flevoweg is uitgebreid onderzoek gedaan. Er is met speurhonden gezocht en langsrijdende automobilisten werd gevraagd of ze iets bijzonders hadden gezien. Ook is er een sporenonderzoek gehouden.
De politie verwacht dat er weinig getuigen zijn, maar doet toch een oproep aan mensen om zich te melden als ze meer informatie over het incident hebben.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.