nieuws

Programma: Europees handbal, Overijsselse derby in Eredivisie Vrouwen

Programma deze week
Programma deze week
Na een weekend zonder voetbal in de Eredivisie, wordt er komend weekend weer gespeeld. Ook de andere sporten komen steeds meer op gang. Hieronder een overzicht van het programma van deze week.

Betaald voetbal

Na een week rust gaat de Eredivisie dus weer verder. Zaterdag ontvangt PEC Zwolle Willem II, gaat FC Twente op bezoek bij Heerenveen en Heracles speelt bij Excelsior. Zondag komt Roda JC op bezoek bij Go Ahead Eagles. In de 2e divisie speelt HHC Hardenberg pas om 18.00 uur tegen TEC. Jong FC Twente ontvangt Barendrecht die middag.

Amateurvoetbal

In de hoofdklasse B staat zaterdag de eerste Overijsselse derby op het programma. Staphorst neemt het in eigen huis op tegen Excelsior'31. SC Genemuiden gaat die middag op bezoek bij Urk.

Vrouwenvoetbal

In de Eredivisie Vrouwen staat ook een Overijsselse derby op het programma. Landskampioen FC Twente speelt de eerste thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Beide ploegen begonnen de competitie vrijdag met een nederlaag en gaan dus op zoek naar de eerste punten.

Handbal

De handbalsters van Dalfsen spelen komend weekend Europees. In de kwalificatie van de EHF Champions League is Podravka Koprivnica de tegenstander in het Noorse Drammen. Op zondag speelt Dalfsen, afhankelijk van het eigen resultaat, tegen de winnaar of de verliezer van het duel tussen Glassverket en Yenimahalle.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.