nieuws

Supporters FC Twente bijgepraat door clubleiding

Op uitnodiging van supportersvereniging "Twente Verenigt!" zijn de supporters vanavond bijgepraat door de clubleiding.
Alle vragen mogen aan de directie en de trainer gesteld worden. Daarbij valt op dat de supporters klaar zijn met het verleden. Er worden vrijwel alleen maar vragen over het heden en de toekomst gesteld.

De club is er nog niet

Hoewel er goede hoop is dat FC Twente uit de financiële gevarenzone zal blijven, is de situatie nog altijd zorgelijk. De 8 miljoen euro die Hakim Ziyech opbracht zal dan ook worden besteed aan de exploitatie van het bedrijf FC Twente. 

Sportieve ambities

De sportieve ambities van de club is het komende seizoen laag te noemen. Handhaving is de voornaamste taak voor trainer René Hake. De supporters denken daar toch anders over. "Persoonlijk denk ik dat we in het linkerrijtje kunnen komen, we hebben best wel kwaliteit om meer te bereiken", zegt een supporter.
Volgens technisch en commercieel directeur Jan van Halst is in het beleidsplan opgenomen dat FC Twente in drie jaar tijd weer naar de subtop moet groeien. "Voor dit jaar moeten we reëel zijn en is handhaving het belangrijkste, maar we hopen op meer", zegt van Halst.

Blauw logo

Voor de supporters is cultuurbewaking erg belangrijk. Het zit de supporters dan ook erg hoog dat het logo op de uit-shirts blauw zijn. "Om eerlijk te zijn is dat er doorheen geglipt. Toen we hoorden dat wij in de eredivisie konden blijven moesten meteen de shirts besteld worden bij de sponsor voor de eerste training en wedstrijden. Het blauwe logo is aan de aandacht ontsnapt", zegt Van Halst.
Er is één troost; het shirt zal een collectors item worden.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.