nieuws

Jarchinio Antonia keert terug bij Go Ahead Eagles

Jarchinio Antonia
Jarchinio Antonia © Pro Shots
Go Ahead Eagles heeft ook na het sluiten van de transfermarkt nog een speler toegevoegd aan de selectie. Jarchinio Antonia was transfervrij en keert terug in De Adelaarshorst.
Het contract van de rechtsbuiten werd onlangs ontbonden bij FC Groningen, waardoor hij ook na 31 augustus nog op zoek kon naar een nieuwe club. De Amsterdammer keert na twee jaar Groningen terug in Deventer. Met Go Ahead promoveerde hij in 2013 naar de Eredivisie. Met Groningen won hij in 2015 de KNVB-beker.

Er is maar één club

"Het was nog maar net bekend dat ik weg ging bij FC Groningen, of ik kreeg tientallen berichten van Go Ahead Eagles-fans. “Kom terug!”, zeiden ze allemaal. Toen wist ik eens te meer: als ik in Nederland blijf, is er maar één club voor mij", aldus de aanvaller op de website van de club.

Volwassener

Hij vervolgt: "Ik kom terug als een volwassenere speler. "Bij FC Groningen heb ik veel ervaring opgedaan: ik heb Europees gespeeld en heb met de KNVB-beker een mooie prijs mogen winnen. Maar ik heb ook moeilijkere periodes gekend. Niet voor niets heb ik besloten Groningen te verlaten. Na mijn vertrek had ik één duidelijk doel: gewoon weer lekker voetballen, belangrijk zijn voor een team."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.