nieuws

Zware mishandeling in Beekstraat in Hengelo

Beekstraat Hengelo
Beekstraat Hengelo
Op zondagochtend 14 augustus rond 05.45 uur werd een 19-jarige inwoner van Enschede zwaar mishandeld in een steeg aan de Beekstraat in Hengelo. De man hield er dermate veel letsel aan over dat hij een half jaar moet revalideren. In Onder de Loep vragen over deze ernstige mishandeling. De politie is op zoek naar getuigen, wie heeft er iets gezien of heeft meer informatie?Â

Olst/Diepenveen/Raalte, overvallen op metaalhandelaren

In de afgelopen maanden zijn meerdere metaalhandelaren beroofd. De meest recente beroving vond plaats op vrijdagochtend 26 augustus in Olst. Toen werd een vrouw in haar woonwagen overvallen door meerdere personen. Na de overval gingen de daders er vandoor in een blauwe Skoda. Deze werd later teruggevonden in Diepenveen. Dezelfde auto werd enkele weken ervoor ook gezien bij een poging overval in Raalte. In de uitzending meer achtergrondinformatie, vragen en beelden van de bewuste blauwe Skoda.

Zwolle, overval op klokkenmaker

Op vrijdagmorgen 26 augustus werd een klokkenmaker in zijn winkel aan de Madurastraat overvallen door een onbekende jongeman met een wapen. In de uitzending een interview met het slachtoffer en meerdere vragen over deze overval.

Zwolle, diefstal parfums

Twee mannen stelen of 16 augustus parfums bij een winkel aan de Diezerstraat. De mannen staan duidelijk op bewakingsbeelden. Wie herkent hen?

Almelo, pinnen met gestolen pinpas

Twee onbekende jonge dames weten middels een babbeltruc de pinpas van een bejaarde vrouw in handen te krijgen. Haar pincode is kort ervoor afgekeken in een supermarkt. Van de twee dames zijn zeer duidelijke beelden die in de uitzending worden getoond.

Ommen, diefstal geld uit pinautomaat

Een bejaarde man pint op 19 juli geld bij de pinautomaat in de Jumbo. Omdat de man de uitgiftelade van het geld niet kan vinden, laat hij het geld liggen. Een andere winkelbezoeker ziet het geld liggen en steekt het in zijn zak. De man is op bewakingsbeelden vastgelegd.

Enschede, betalen met verloren pinpas

Een onbekende vrouw betaald meerdere keren (contactloos) met een pinpas die niet van haar is in een vestiging van de Jumbo aan de Wesselernering. De pinpas is door de eigenaresse verloren op de Tinsteden. De onbekende vrouw staat duidelijk op bewakingsbeelden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.