nieuws

Geld blijft liggen in pinautomaat Ommen, politie zoekt 'vinder'

Onder de Loep
Onder de Loep
Wat doe je als je geld uit een pinautomaat ziet steken? Pakken en stiekem in je zak stoppen? Niet doen, zegt de politie, want het is gewoon diefstal. In Ommen is de politie op zoek naar een man die bij supermarkt Jumbo geld vindt en het snel in zijn zak stopt.
Bij de geldautomaat in de supermarkt in Ommen heeft net daarvoor een man van 74 proberen te pinnen. Maar hij kan de uitgiftela en het geld bij de automaat niet vinden. Vervolgens loopt hij weg bij de automaat.

Man stopt het snel in zijn zak

Een man met een rood/oranje shirt die loopt op badslippers, met een krat bier en een bigshopper in de hand, ziet het geld liggen. Hij pakt het uit de automaat, stopt het in zijn zak, loopt wat nonchalant heen en weer door een gangpad en verlaat de winkel.
Na het zien van de bewakingsbeelden in de supermarkt doet de man van 74 aangifte. Hij wil zijn geld terug. Hoewel hij haarscherp op de beelden staat heeft de politie de man met het rood/oranje shirt nog niet kunnen vinden. De politie wil hem de kans geven zichzelf te melden, daarom geeft de politie alleen beelden vrij waarop hij onherkenbaar is gemaakt.
Tips?
Ben of herken je de man? Bel dan meteen 0800 - 6070, of reageer anoniem via 0800 - 7000. Beide nummers zijn gratis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.