nieuws

Van Polen heeft vertrouwen in eerste zege: "Uitgelezen mogelijkheid om punten te pakken"

PEC Zwolle is na vier speelronden nog zonder overwinning in de Eredivisie. Slechts één punt heeft de ploeg van trainer Ron Jans en is daarmee hekkensluiter. Morgen moet tegen Utrecht de ommekeer komen volgens aanvoerder Bram van Polen.
"Met het programma wat ook nog komen gaat met een AZ en een Ajax en een ADO, is dit wel de uitgelezen mogelijkheid om punten te pakken thuis tegen Utrecht." De rechtsback gaat uit van een goed resultaat: "Ik heb er wel vertrouwen in. Ik hoop dat we dat morgen ook vooral weer gaan uitstralen. Ik heb echt goede dingen gezien vandaag en de hele week op de trainingen, alleen het zou wel leuk als dat er ook een keer uitkomt tijdens een wedstrijd."

Besloten training

De verwachting is dat nieuweling Nicolai Brock-Madsen in de punt van de aanval mag beginnen en dat ook Anass Achahbar een basisplaats krijgt. Zeker is dit echter nog niet omdat Jans ervoor koos vandaag besloten te trainen. Dat deed hij twee weken geleden ook al voor het duel tegen Heerenveen. De trainer kan nog niet beschikken over de geblesseerden Stef Nijland, Rick Dekker en Max de Boom. Mustafa Saymak en Django Warmerdam trainen wel weer mee met de groep, maar zijn nog niet wedstrijdfit. Het duel tussen PEC Zwolle en FC Utrecht begint morgen om 18.30 uur en is te volgen via RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.