nieuws

Danny Holla terug in Zwolle: "Ik denk dat er nog genoeg rek in dit elftal zit"

Danny Holla is terug bij PEC Zwolle. De middenvelder werd gisteren gecontracteerd en maakte vandaag zijn eerste opwachting op het trainingsveld.
Holla denkt dat Zwolle snel van de laatste plaats in de Eredivisie af is: "Ik ken de club natuurlijk al, ik ken de trainer heel goed. Ik zie Zwolle niet als een hekkensluiter in de Eredivisie. Ze staan er nu wel, maar als je de statistieken van de afgelopen jaren bekijkt dan doen ze het gewoon altijd heel goed. Ik denk dat er ook genoeg rek in dit elftal zit en dat we zeker niet op deze plek thuis horen."

Mooie tijd

Holla speelde in 2007 al een half jaar in Zwolle, maar moest in de winterstop terug naar Groningen en dat was niet zijn eigen keuze: "Ja dat was een mooie tijd en op dat moment kon ik terug weer naar Groningen in de winterstop. Op dat moment baalde ik er wel een beetje van, maar dat was voor mij wel weer een kans om basisspeler bij Groningen te worden en dat is uiteindelijk ook gelukt. Maar ik vond het toen wel jammer om na een half jaar weer weg te gaan."
Holla kan mogelijk morgenavond al zijn debuut maken voor PEC Zwolle. Dan neemt de ploeg het in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.