nieuws

Dubbele kaakbreuk en gescheurde oogkas na verkeersruzie Almelo

Politie
Politie
De politie is op zoek naar getuigen van een uit de hand gelopen verkeersruzie in Almelo. Een 32-jarige man heeft een dubbele kaakbreuk en een gescheurde oogkas opgelopen na onenigheid op de parallelweg van de Van Rechteren Limpurgsingel bij de Gravenallee.
Vanmiddag rond twintig voor vijf reed de 32-jarige man op de Van Rechteren Limpurgsingel toen hij werd afgesneden door de bestuurder van een grijze BMW, die hierbij onder andere over de verdrijvingsvlakken reed.
De 32-jarige bestuurder rijdt vervolgens de parallelweg bij de Gravenallee op en wordt hierbij gevolgd door de grijze BMW. De grijze BMW blijft hierbij op korte afstand achter de 32 jarige bestuurder rijden. Deze besluit vervolgens zijn auto aan de kant te zetten om de bestuurder van de grijze BMW aan te spreken op zijn verkeersgevaarlijke gedrag.

Twee vuistslagen

Hier krijgt hij echter amper de kans voor, want al vrij snel krijgt hij van de bestuurder van de BMW een vuistslag tegen zijn oog en vervolgens een tweede vuistslag tegen zijn kaak. De BMW-bestuurder stapt vervolgens in zijn auto en gaat er vandoor.
Een getuige heeft een kenteken opgeschreven dat bij de BMW zou horen. Dit kenteken blijkt na onderzoek niet helemaal juist. De getuige heeft echter zijn weg weer vervolgd zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De politie is daarom op zoek naar deze specifieke getuige en naar andere getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de ruzie.
Mensen die meer weten wordt verzocht zich te melden via 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.