nieuws

Het mooie weer houdt nog even aan: buitenzwembaden blijven langer open

Zwembad Twentebad in Hengelo
Zwembad Twentebad in Hengelo
De zomer kwam eigenlijk nooit echt op gang, maar het blijft wel langer mooi weer dan verwacht. Komende week worden weer temperaturen van bijna dertig graden Celsius verwacht. Een aantal openluchtzwembaden heeft daarom besloten de deuren nog wat langer open te houden.
Voor de meeste openluchtbaden in Overijssel zit het zomerseizoen er zo goed als op of is het seizoen al voorbij. Eigenlijk zonde natuurlijk, zeker omdat het nog even mooi weer blijft. 
Dat heeft een aantal zwembadeigenaren ook gedacht. Daarom hebben onder meer zwembad Het Sportpark in Almelo en het Twentebad in Hengelo besloten om het seizoen nog een paar dagen langer te laten duren, zodat daar toch nog even van het mooie weer genoten kan worden. Ook het Borgelerbad in Deventer houdt de buitenbaden nog een paar dagen langer open.
In Zwolle is gekozen om het zwembad niet langer open te houden, ondanks de vele verzoeken. Dat heeft te maken met het onderhoud dat nodig is om het zwembad op tijd klaar te maken voor het volgende zomerseizoen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.