nieuws

Belabberde eerste helft doet Heracles Almelo bij Excelsior de das om

Heracles Almelo heeft geen punten overgehouden aan het duel met Excelsior. Op Woudestein was de thuisploeg in de eerste helft oppermachtig en leek de formatie van John Stegeman totaal niet bij de les. Daardoor was het kwaad al voor rust geschied, 3-1. 
Heracles liet zich voor rust het kaas van het brood eten en kon totaal geen vuist maken tegen het goed spelende Excelsior. Al na dertig seconden lag de bal erin en kwam de treffer van Karami. Even later kreeg Koolwijk de bal op randje zestien voor de voet; de middenvelder aarzelde geen moment en schoot verwoestend hard in de bovenhoek, 2-0. Halverwege de eerste helft leek het duel al in het slot te zitten nadat Ribeiro koelbloedig de 3-0 tegen de touwen schoot. 
Na een beschamende eerste helft kwamen de Almeloërs wel goed uit de kleedkamer en ging het op zoek naar een treffer. Halverwege de tweede helft werd het 3-1 dankzij Vermeij, die van dichtbij zijn eerste treffer voor Heracles kon aantekenen. Heracles zocht in het vervolg haastig naar de aansluitingstreffer en kreeg kansen via Bruns en Darri, maar uiteindelijk vielen die niet. Daardoor bleef het bij 3-1 op Woudestein. 

Excelsior - Heracles Almelo 3-1

1-0 Karami (1)
2-0 Koolwijk (19)
3-0 Ribeiro (22)
3-1 Vermeij (66)
Arbiter: Manschot
Geel: Bruns, Bruins, Droste
Excelsior: Muyters; Karami, Drost, Mattheij, Kuipers; Koolwijk, Vermeulen (Faik/83), Bruins; Fredy, Hasselbaink (Hadouir/66), Elbers (Ondaan/69).
Heracles Almelo: Castro; Droste (Armenteros/72), Te Wierik, Hoogma, Gosens; Bruns, Pelupessy, Vujicevic (Fledderus/46); Navratil (Kuwas/46), Vermeij, Darri.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.