nieuws

Lotte van der Zee is Miss Teen of The Netherlands

De 17-jarige Lotte van der Zee uit Enschede heeft dit weekend de titel Miss Teen of The Netherlands gewonnen.
Ze werd bekroond op het gala van Miss Teen en Miss Beauty of The Netherlands in Rotterdam.

'Gewoon jezelf zijn'

"Ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten dat ik gewonnen heb, maar ik ben wel superblij!" vertelt de 17-jarige Miss Teen. Maar wat moet je nou precies allemaal doen om de titel te winnen? "Ik heb gewoon m'n best gedaan en ben mezelf geweest."
"Natuurlijk heb ik mezelf ook wel gepromoot voor stemmen, maar dat is niet per se nodig, dat ligt helemaal aan wat je zelf wilt. Maar als ik ergens aan mee doe geef ik de volle 100 procent. Zo ben ik naar alle trainingsdagen gegaan, ik ben expres niet op vakantie geweest."

Weinig ervaring

"De enige ervaring die ik had, was het meelopen van de modeshow van LeurinK mode in Borne. Verder waren de fotoshoots voor Miss Teen Overijssel mijn allereerste shoots", vertelt Van der Zee.
En wat heeft ze nou behalve de titel precies gewonnen? "Ik ging zaterdag zo op in het moment dat ik het allemaal niet zo goed heb meegekregen," vertelt ze lachend. "Onze hoofdsponsor is Jurkjes.com en daar heb ik een jaar lang gratis jurkjes gewonnen. Ook heb ik een lingeriepakket van After Eden gekregen, een set wimper extensions en volgens mij komt er nog van alles leuks bij."
Volgend jaar mag Lotte strijden voor de internationale titel: Miss Teen Universe. En in de tussentijd? "Nu gaan we het hele gebeuren vooral promoten. Ik krijg een jaar lang training, we gaan andere meiden motiveren om ook mee te doen en ik mag jureren bij de volgende Miss Teen Overijssel. Heel erg gaaf allemaal!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.