nieuws

FC Twente presenteert nieuwe beleidsvisie: Gewoon doen, gewoon Doen!

Gewoon doen, gewoon Doen! Dat is de titel van de nieuwe beleidsvisie van FC Twente. De club uit Enschede, die nog altijd vecht voor haar voortbestaan, moet weer normaal gaan doen en wil zo snel mogelijk weer terug naar het oorspronkelijke DNA.
Verder valt er in het beleidsplan te lezen dat FC Twente op koers ligt om uit categorie 1 te geraken. Dat moet ook wil FC Twente de licentie van de KNVB behouden. Het volgende meetmoment is in november. 

In 2020 weer in (sub)top

Sportief zal FC Twente de komende jaren geen rol van betekenis gaan spelen in de Eredivisie. In het seizoen 2019-2020 wil de club, die nog is uitgesloten voor Europees voetbal, weer tot de (sub)top van Nederland behoren. 

Om die reden moet er een nieuw topsportklimaat ontstaan. Een professioneel scoutingapparaat en een jeugdopleiding die tot de top van Nederland behoort, zijn belangrijke ingrediënten om dit te realiseren. FC Twente wil op den duur naar een topsportcentrum toewerken bij De Grolsch Veste.

Geen overdreven luxe meer

Het belangrijkste speerpunt van de club is echter weer 'normaal doen' en daarom moeten spelers en medewerkers zich ook als zodanig presenteren naar buiten. Overdreven luxe en arrogantie passen niet langer meer bij de club. 
De complete visie van FC Twente is via deze link te vinden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.