nieuws

Docent Carmel College Oldenzaal door noodlottig ongeval om het leven gekomen

Carmel College locatie Lyceumstraat in Oldenzaal
Carmel College locatie Lyceumstraat in Oldenzaal
De 64-jarige aardrijkskundedocent van het Twents Carmel College in Oldenzaal is hoogstwaarschijnlijk door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. Een woordvoerster van de school laat weten dat een misdrijf wordt uitgesloten.Â
Donderdagochtend werd het lichaam van de man gevonden in Weerselo. Hij was woensdagavond na een personeelsbijeenkomst op de fiets vanuit Weerselo naar zijn huis in Denekamp vetrokken, maar kwam daar nooit aan. 

Grote zoekactie

Nog diezelfde nacht volgde een grote zoekactie door de politie en leraren van de school. Er werd onder meer een helikopter ingezet en ook werd hulp ingeroepen via Burgernet.
Onderzoek van de politie moet uitwijzen wat er nu exact is gebeurd. Mogelijk is de docent ongelukkig ten val gekomen of heeft hij een hartstilstand gekregen. 

School is geschokt

Op het Carmel College is geschokt gereageerd op het nieuws. Gisteren zijn alle lessen afgelast. Vandaag was het eerste uur afgelast, om docenten van de school de gelegenheid te geven bij elkaar te komen. 
De rest van de dag is er wel weer les gegeven. In de lessen is met leerlingen besproken wat er is gebeurd. Ook konden leerlingen een bloem leggen bij een gedenkplek op school. 

Afscheid

De aardrijkskundedocent was volgens een woordvoerster heel geliefd, zowel bij de huidige leerlingen en staf als bij oud-leerlingen en oud-collega's. Om ook die laatste groep de mogelijkheid te geven afscheid te nemen, opent de school zondag de deuren. 
Tussen 17.00 en 19.00 uur is er in de kantine van de locatie aan de Lyceumstraat gelegenheid de gedenkplek te bezoeken. Later volgt er ook nog een condoleance voor leerlingen en docenten. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.