nieuws

De Koning baalt van strafschop Vitesse: "Arm eraf moeten knippen"

Niet voor de eerste keer dit seizoen kwam Go Ahead Eagles op achterstand vanaf de strafschopstip. Vitesse maakte vanavond vanaf de stip de 1-0 en maakte kort erna de beslissende 2-0. En dus baalde trainer Hans de Koning van de Deventer ploeg na afloop.
"Het is de vierde volgens mij al, dus dat is lastig. Net hadden we die arm eraf moeten knippen en ze maar gewoon moeten laten passeren in de zestien. Want iedereen die bij ons gaat liggen of een actie maakt, dan krijg je een penalty tegen. Hij kan hem geven, maar hoeft hem ook niet te geven", aldus de oefenmeester.
Hij weet zeker dat Go Ahead een punt had gepakt als de strafschop niet gegeven was: "Ja, honderd procent van overtuigd. Vitesse zat ook niet echt lekker in de wedstrijd. Ze hadden twee keer een scrimmage met corners en vrije trappen, pakt Theo goed. Maar uiteindelijk, in het spel stokt het op een gegeven moment als ze bij ons bij de zestien waren. Daar hadden we ook op gegokt, alleen aanvallend hebben we te weinig gebracht denk ik de tweede helft."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.