nieuws

Burendag in Overijssel

Burendag 2016
Burendag 2016
Een goede buur… daarmee steek je de handen uit de mouwen! Op zaterdag 24 september is het Burendag, een initiatief van het Oranjefonds en Douwe Egberts. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Overijsselse buurten doen massaal mee! Je ziet de hele dag bij RTV Oost een uitgebreid verslag van de Overijsselse initiatieven.

Volg Burendag bij RTV Oost

In Overijssel hebben ruim 200 particulieren en verenigingen geld toegewezen gekregen van het Oranjefonds om in hun buurt de handen uit de mouwen te steken. Je volgt de activiteiten vanaf 10.00 uur in een liveblog op www.rtvoost.nl met tweets, foto’s en video’s van deze dag. Razende reporter Marijke Brouwer trekt met een camera door de provincie en doet regelmatig live verslag van alle initiatieven op de Facebook-pagina van RTV Oost. Ook radioverslaggever Mark Bakker bezoekt verschillende actieve buurten in onze provincie. Je volgt zijn belevenissen gedurende de dag op Radio Oost.

Win een unieke stoeptegel voor jouw buurt

Doe je mee met Burendag en wil je als kroon op jullie werk een unieke stoeptegel voor jouw buurt winnen? Dat kan! Stuur je leukste foto’s en video’s van jullie Burendag via WhatsApp naar 06 – 111 24 680. Elk uur beloont RTV Oost een inzending met een mooie stoeptegel.
Burendag in Overijssel volg je op zaterdag 24 september via de liveblog op www.rtvoost.nl, op Facebook.com/rtvoost, live op Radio Oost en ’s avonds in het TV Oost programma Overijssel Vandaag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.