nieuws

75-jarige man op scootmobiel met zwaar geweld beroofd

Gewelddadige overval tussen Raalte en Heino
Gewelddadige overval tussen Raalte en Heino
Een 75-jarige man werd op vrijdagmiddag 9 september rond 17.00 uur met zwaar geweld beroofd van zijn portemonnee op de Hondemotsweg tussen Heino en Raalte. In Onder de Loep aandacht voor deze laffe overval.
Het slachtoffer zit in zijn scootmobiel en wordt aangesproken door een onbekende jonge fietser. Uit het niets wordt de man zwaar mishandeld en beroofd van zijn portemonnee. Dan gaat de fietser er vandoor. In de uitzending meer vragen en een uitgebreid signalement van de dader.

Deventer, diefstal cosmetica

Op woensdag 15 juni steelt een onbekende man cosmetica en elektrische tandenborstels bij Kruidvat aan het Boreelplein in Deventer. De man en de diefstal staan duidelijk op beeld. Wie herkent hem?

Zwolle, diefstal GSM en portemonnee bij restaurant

Een onbekende man steelt op 22 augustus een mobiele telefoon bij een restaurant. De telefoon is van een personeelslid. De man en de diefstal staan duidelijk op bewakingsbeelden. Wie herkent hem?

Zwolle, duo steelt voor € 4600,- aan cosmetica
Twee jonge mannen stelen op 23 juli voor € 4600,- aan cosmetica bij twee Kruidvat-filialen in het centrum van Zwolle. Van de twee mannen zijn zeer duidelijke beelden die in de uitzending aan bod komen. Wie herkent hen?

Zwolle, diefstal spelcomputer bij kringloop
Op 18 augustus komt een onbekende man samen met een vrouw en twee jonge kinderen bij de kringloop aan de Vechtstraat. Zonder af te rekenen neemt de man een spelcomputer mee. De diefstal is door bewakingscamera’s vastgelegd. Wie kent of herkent deze man?

Zwolle, tweetal pint met gestolen pinpas
Twee onbekende jonge mannen pinnen op 29 juni rond 22.30 uur bij een pinautomaat aan het Straussplein. De pinpas die ze gebruiken is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Meensliedenlaan. De pinautomaat is voorzien van een camera. Wie kent of herkent dit duo?

Hengelo, mannen stelen fiets bij bioscoop
Twee mannen stelen op 23 juli fietsen bij de bioscoop op de Beekstraat. Vermoedelijk nemen ze de fietsen mee in een witte bestelbus. De mannen staan goed herkenbaar op bewakingsbeelden. Wie kent of herkent hen?
Onder de Loep wordt uitgezonden op donderdag om 17.45 uur en elk uur herhaald. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de TV gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.