nieuws

Heracles Almelo heeft verlenging nodig om Excelsior Maassluis te verslaan

Heracles Almelo heeft vanavond een verlenging nodig gehad tegen Excelsior Maassluis om de tweede ronde van de KNVB-beker te halen. Na 90 minuten was het 1-1, maar in de verlenging zorgden Vermeij en Kuwas voor de beslissing: 1-3.
In de eerste helft was vooral Heracles aan de bal. Beide ploegen kregen echter kansen op de openingstreffer. Duarte schoot over en aan de andere kant was er een goede kopkans. Tegenvaller voor Heracles was het geblesseerd uitvallen van Wout Droste, hij had last van zijn knie. Kort voor rust kon Vermeij net niet bij een voorzet van Kuwas en dus was even later de ruststand 0-0.
En klein kwartier na rust was het wel raak voor Heracles. Vermeij rondde een voorzet van Kuwas af. Even later was Castro alert op een vrije trap van de thuisploeg. Aan de andere kant schoot Van Ooijen een vrije trap net naast. Tien minuten voor het einde werd het gelijk. Smith kopte een hoekschop binnen. 1-1 bleek ook de stand na 90 minuten en dus werd het verlengen.

Vermeij opnieuw

In die verlenging gebeurde lang niets, maar na 112 minuten was het dan toch raak voor de Almeloërs. Vermeij tikte zijn tweede avond binnen. In de laatste minuut zorgde Kuwas voor de 1-3 eindstand.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.