nieuws

Politie zoekt nog naar belager Raalte, man in rolstoel werd geslagen en beroofd

Hondemotsweg in Raalte
Hondemotsweg in Raalte
Hij liep enkele botbreuken in zijn gezicht op. De man van 75 die aan de Hondemotsweg bij Raalte werd geslagen en beroofd. De politie zoekt nog steeds getuigen van het voorval. De dader is nog spoorloos.
De man van 75 gaat op vrijdagmiddag 9 september eten halen in Raalte. Daarna vertrekt hij in zijn elektrische rolstoel in de richting van Heino. Het is dan rond vijf uur in de middag.

Klap in gezicht

Op de Hondemotsweg, de weg tussen Raalte en Heino, wordt hij ingehaald door een fietser. Die keert, slaat hem in het gezicht en steelt zijn portemonnee. De fietser gaat er vandoor in de richting van Raalte. Hij laat de 75-jarige man gewond achter.
De man loopt door de mishandeling meerdere botbreuken in het gezicht op. Hij wordt behandeld in het ziekenhuis en moet daar ook een dag blijven.
Lange mouwen
Volgens de politie moet de fietser zijn opgevallen. Hij fietste in een donkere sweater met lange mouwen, terwijl het die dag 23 graden was. De fietser had een licht getinte huidskleur en hij fietste op een oudere nette damesfiets.
Naast getuigen is de politie ook op zoek naar de portemonnee van het invalide slachtoffer. Wie de fietser heeft gezien aan de Hondemotsweg, of meer weet over deze laffe mishandeling en beroving, wordt verzocht de tiplijn te bellen: 0800 – 6070 (gratis nummer). Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.