nieuws

Overijssel in vogelvlucht

Luchtfoto maritiem evenement Sail Kampen 2014
Luchtfoto maritiem evenement Sail Kampen 2014
Hoe zou het zijn om als een vogel door de lucht te zweven over de mooiste plekken in jouw regio? Je beleeft het met RTV Oost. De omroep vliegt per helikopter van 10 t/m 14 oktober dagelijks over Overijssel, op zoek naar mooie natuur, steden, bouwwerken, waterwegen en opvallende zaken. Overijssel in vogelvlucht, en jij bepaalt waar we overheen vliegen!

Geef nu je favoriete plek door

Welke plek heb je altijd al eens vanuit de lucht willen zien? Gewoon omdat het er mooi is, om misschien omdat er iets bijzonders gebeurt als de camera overvliegt? Doe iets geks met je familie, vrienden of sportteam en grijp deze unieke kans om jouw boodschap of mooiste plekje uit de lucht te laten zien. Alle suggesties zijn welkom op www.rtvoost.nl/vogelvlucht. Je maakt dan niet alleen kans om in beeld te komen, maar ook op een helikoptervlucht voor 2 personen.
“Overijssel in vogelvlucht” volg je van 10 t/m 14 oktober live op Facebook.com/rtvoost en via www.rtvoost.nl. Het inschrijfformulier en meer informatie vind je op www.rtvoost.nl. Het inschrijfformulier en meer informatie vind je op www.rtvoost.nl/vogelvlucht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.