Doelpuntloos gelijkspel tussen Staphorst en SC Genemuiden

In de hoofdklasse B hebben Staphorst en SC Genemuiden allebei een punt overgehouden aan hun onderlinge duel. In Staphorst wisten beide ploegen niet het net te vinden, 0-0.
In een saaie wedstrijd maakten beide ploegen niet echt aanspraak op de overwinning. In de eerste helft was Van der Meer namens de thuisploeg twee keer dichtbij en verdween een schot van Kroes ging via de lat over. Ook na rust ging de thuisploeg op zoek naar het openingsdoelpunt maar doelman Flier kon betrekkelijk eenvoudig het doel schoon houden. Daardoor bleef het bij 0-0.
Doordat ACV onderuit ging bij Excelsior'31 is Staphorst met dertien punten de nieuwe koploper in de hoofdklasse B. SC Genemuiden staat vierde en heeft 12 punten verzameld.