HHC Hardenberg hekkensluiter na nederlaag bij Kozakken Boys

HHC Hardenberg blijft kwakkelen in de tweede divisie. De ploeg van trainer Joseph Oosting was niet opgewassen tegen Kozakken Boys en ging met 4-1 onderuit. HHC wacht nog steeds op de eerste zege van het seizoen.
HHC had in Werkendam in de eerste helft vrij weinig in te brengen en kreeg na een kwartier een strafschop tegen na een opzichte overtreding van Görtz. Vanaf elf meter maakte Tavares geen fout, 1-0. Vijf minuten voor rust had de thuisploeg een knappe aanval over links in huis en was het Sonmez die El Azzouti in staat stelde om de 2-0 binnen te schieten.
Na rust werd het weer spannend toen Gouriye uit het niets de 2-1 aantekende. De Hardenbergse hoop werd echter al snel de kop ingedrukt want een paar minuten later bracht Jakoba de marge weer op twee. Uiteindelijk kwam het slotakkoord van Tavares, 4-1. Door de verrassende 5-1 overwinning van Koninklijke HFC op Spakenburg is HHC na zeven speelronden hekkensluiter.