nieuws

Heracles Almelo speelt doelpuntloos gelijk bij FC Groningen

Heracles Almelo heeft vanavond een punt overgehouden uit aan het duel bij FC Groningen. Het duel met een saaie eerste en een aantrekkelijke tweede helft eindigde doelpuntloos.
Het was geen enerverende eerste helft in het Noordlease Stadion. Bij Heracles probeerden Bruns en Breukers het van afstand en aan de andere kant werd het enkele keren dreigend tot het strafschopgebied, maar lukte het daarna niet. In de slotminuut schoot Linssen nog een vrije trap over. Opvallend moment was de vroege wissel van Duarte, hij moest na ruim twintig minuten naar de kant met een hamstringblessure. De logische ruststand was dan ook 0-0.
Groningen begon sterk aan de tweede helft, maar opnieuw leverde het geen grote kansen op. Van Ooijen kreeg er wel een namens Heracles, maar schoot op de benen van Padt. Linssen kopte even later naast en aan de andere kant schoot Armenteros in het zijnet. Linssen was even later opnieuw dichtbij, maar schoot net naast en aan de andere kant deed Van Ooijen hetzelfde. Ook invaller Darri was dicht bij een treffer, maar schoot net voorlangs. En dus bleef het bij 0-0 in Groningen.

FC Groningen - Heracles Almelo 0-0

Arbiter: Janssen
Geel: Bruns, Hiariej
FC Groningen: Padt; Hateboer, Larsen, Memisevic, Davidson; Hiariej, Linssen, Jenssen; Idrissi (Tibbling/80), Hoesen (Sørloth/59), Mahi (Rusnák/66).
Heracles Almelo: Castro; Te Wierik, Pröpper, Hoogma, Breukers; Bruns (Agbaljan/86), Pelupessy, Duarte (Van Ooijen/22); Navratil (Darri/74), Armenteros, Kuwas.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.