Quick'20 boekt derde overwinning op rij en doet mee in top 3e divisie

Quick'20 heeft vanmiddag de derde overwinning op rij geboekt in de 3e divisie. De ploeg van trainer Rene Nijhuis was in eigen huis met 3-0 te sterk voor Jong FC Den Bosch en meldt zich daarmee in de top van de ranglijst.
Quick begon sterk, want al binnen een paar minuten had Rens van Benthem zijn zesde van het seizoen erin liggen. Even later moest het duel worden stilgelegd in verband met een enkelbreuk. In de eerste helft werd er niet meer gescoord en dus was de ruststand 1-0. Na rust maakte Melvin Degenaar de voorsprong voor Quick comfortabeler door de 2-0 aan te tekenen. In de slotfase zorgde invaller Jan Willem Kamp voor de beslissing: 3-0. Dat was even later ook de eindstand.