nieuws

Dalfsen-coach Peter Portengen: "In principe stop ik bij handbaldames"

Dalfsen-coach Peter Portengen weet nog niet hoe zijn toekomst bij het Nederlands handbalteam eruit zal zien nu bondscoach Henk Groener heeft aangegeven dat hij zal stoppen. De Amsterdammer, die jarenlang assistent-bondscoach was, gaat ervan uit dat daarmee ook een einde komt aan zijn dienstverband.Â
"In principe betekent het dat ik er ook mee stop", sprak Portengen na de ruime zege van Dalfsen op Borhave. "Ik heb vlak voor de wedstrijd gehoord dat hij er definitief mee stopt. Op zich is dat natuurlijk wel jammer want we hebben een mooie periode gehad. Aan de andere kant is acht jaar een vrij lange periode. Ik kan me ook wel voorstellen dat de speelsters denken dat ze een keer een andere kant op willen met iemand anders." 
De oefenmeester van Sercodak Dalfsen sluit een eventueel bondscoachschap echter nog niet uit. "Ik heb er zelf nog geen minuut over nagedacht. Ik ben nu gewoon bij Dalfsen en daar concentreer ik me op. Het seizoen is nog jong en ik ga er nog niet over nadenken wat ik in de toekomst ga doen. Zoals het er nu naar uitziet ben ik gewoon tot het einde van het jaar bij het Nederlands team en coach van Dalfsen", aldus Portengen. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.