nieuws

Nieuwe locatie Military Boekelo bekend

De Military Boekelo gaat verhuizen. Dit jaar wordt het paardensportevenement voor de laatste keer op het huidige terrein aan de Broekmaatweg in Boekelo gehouden.
Door de werkzaamheden aan de provinciale weg N18 worden het crossparcours en het hoofdterrein van elkaar gescheiden. Inmiddels is een nieuwe locatie gevonden voor het hoofdterrein. Het Teessinkbos, waar de Military Boekelo ooit begon, wordt vanaf volgend jaar ingericht als hoofdterrein.

Duidelijkheid

"We gaan terug naar oale groond en daar zijn we heel blij mee. Er moet nog wel het een en ander gebeuren. Eigenlijk heel veel, maar we zijn er klaar voor", aldus Robert Zandstra, voorzitter van de Military Boekelo. "Komende editie zal alles nog hetzelfde zijn, maar in 2017 zitten we op onze nieuwe locatie", aldus Zandstra. 

Bomenkap

Inmiddels is een start gemaakt met de voorbereidende werkzaamheden van de vernieuwde N18. Zo is een groot aantal bomen op en rondom het parcours van de cross inmiddels gekapt en zijn er her en der al de nodige piketpaaltjes geplaatst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.