nieuws

Politie grijpt drugsdealer op scooter na achtervolging in Losser

Drugsdeal
Drugsdeal
Twee agenten hebben gisteravond op de Glanerbrugdijk in Losser een scooterrijder aangehouden. Dat gebeurde na een achtervolging die in Overdinkel was begonnen.Â
De surveillerende agenten herkenden op de Glanestraat in Overdinkel dat er een drugsdeal gaande was, waarbij een bekende harddrugsgebruiker uit Duitsland bij een man met een scooter stond. De politiemannen besloten de onbekende man te controleren, maar die gaf geen gehoor aan een stopteken.  
De bestuurder van de scooter ging er met hoge snelheid van door. De politie zette met een auto de achtervolging in en wist de scooterrijder op een zandpad aan de Glanerbrugdijk in Losser te achterhalen. De bestuurder verloor door de hoge snelheid de macht over het stuur en ging onderuit. Voor de agenten was het een koud kunstje om de duikelaar in te rekenen.
De 47-jarige man uit Enschede is aangehouden. De agenten zijn later teruggegaan naar een plek in Glane waar de verdachte even stil had gestaan. Daar troffen ze in een tuin meerdere gripzakjes met harddrugs aan. De Enschedeër is ingesloten op het politiearrestanten-centrum in Borne.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.