nieuws

Wanneer komt de helikopter van RTV Oost overvliegen? Check het hier!

Overijssel in vogelvlucht
Overijssel in vogelvlucht
Van 10 tot en met 14 oktober vliegen wij elke dag met een helikopter over een bepaald gedeelte van Overijssel. Waar en wanneer precies? Dat kun je hier vinden!
Dit is het schema dat we, in grote lijnen, aanhouden.
 • Maandag 10 oktober
  Steenwijkerland, Staphorst, Zwartewaterland, Kampen, Zwolle
 • Dinsdag 11 oktober
  Wierden, Almelo, Tubbergen, Dinkelland, Oldenzaal, Losser
 • Woensdag 12 oktober
  Dalfsen, Ommen, Twenterand, Hardenberg
 • Donderdag 13 oktober
  Borne, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Hof van Twente
 • Vrijdag 14 oktober
  Hellendoorn, Rijssen-Holten, Deventer, Raalte, Olst-Wijhe
Elke dag wordt het signaal vanuit de helikopter tussen 16:00 en 18:00 uur live uitgezonden op onze facebookpagina en via www.rtvoost.nl. Fragmenten zijn ook terug te zien op TV Oost. 

Waar moeten we heen?

Het idee is dus dat jij bepaalt waar we heen moeten vliegen. Welke plek heb je altijd al eens vanuit de lucht willen zien? Gewoon omdat het er mooi is, of misschien omdat er iets bijzonders gebeurt als de camera overvliegt?

Doe iets geks met je familie, vrienden, bedrijf of sportteam en grijp deze unieke kans om jouw boodschap of mooiste plekje uit de lucht te laten zien!

Alle suggesties zijn welkom via onderstaand formulier. Je maakt dan niet alleen kans om in beeld te komen, maar ook op een helikoptervlucht voor 2 personen.

Route niet exact te voorspellen

In de twee uur die we vliegen op een dag proberen we veel interessante punten in een bepaald gebied aan te doen, maar waar we precies vliegen is lastig te voorspellen.
Het precieze vluchtplan maken we op basis van jouw input, maar is ook afhankelijk van weersomstandigheden en de andere plekken die in de buurt willen bezoeken.
We kunnen dus helaas niet alle straten en buurten in het gebied van die dag aandoen. Mochten we je initiatief zo leuk vinden dat we het zeker op willen nemen in het vluchtplan, dan nemen we vooraf even contact op. Dus vul ook even je telefoonnummer in. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.