nieuws

Liefhebbers slapen in attractiepark Slagharen voor laatste rit in de achtbaan

Einde oefening voor de Looping Star in Attractiepark Slagharen. De achtbaan wordt na dit weekeinde afgebroken. Fans die zeker wilden weten dat ze de laatste rondjes van de attractie kunnen meemaken, hebben afgelopen nacht onder de achtbaan geslapen.
Een van hen is Alexander Vrolijk uit Papendracht, die al 36 jaar met grote regelmaat vanuit zijn woonplaats speciaal naar Slagharen rijdt om de enerverende ritjes in de Looping Star te kunnen maken. Hij was een van degenen die in een tentje met slaapzak de nacht doorbrachten in het attractiepark.
"Leuk en bijzonder om te doen. Die kans krijg je nooit meer", aldus Vrolijk, die er geld voor over had om vanochtend als eerste in Looping Star te kunnen starten. "Ik heb geboden op een vakantieveilingsite om dit te kunnen doen." Hij blijft het hele weekeinde in Slagharen, want hij wil ook graag het allerlaatste ritje van de achtbaan meemaken.
Een traantje zal hij niet wegpinken als de Looping Star na zondag wordt afgebroken. "Het is nog steeds een perfecte baan, voor mij had ie niet weg gehoeven. Je kan hem reviseren, maar aan de andere kant ben ik ook wel heel benieuwd naar de nieuwe achtbaan. Het is goed zo."     

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.