nieuws

Poging tot beroving in Enschede: slachtoffer wordt in been gestoken en breekt enkel

Politie (stockfoto)
Politie (stockfoto)
Buitengewoon opsporings ambtenaren (boa's) hebben vanochtend in Enschede een gewonde man gevonden. De man vertelde dat hij slachtoffer van een poging tot overval was, waarbij hij in zijn been was gestoken.Â
De man werd aan de Noorderhagen gevonden met een flinke wond in zijn been. Politieagenten namen hem mee naar het bureau, waar hij zijn verhaal deed via een tolk.
De man vertelde dat hij via de Brammelerdwarsstraat naar de Korte Hengelosestraat was gelopen. Op de Brammelerdwarsstraat werd hij door twee mannen aangesproken. Ze bedreigden hem plotseling met een mes en eisten geld. Het slachtoffer is vervolgens weggerend.

Struikelen

De overvallers gingen volgens het slachtoffer achter hem aan. De man is vervolgens gestruikeld en daarna in zijn been gestoken. De overvallers gingen er daarna vandoor.
In het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer zijn enkel heeft gebroken.

Signalement

De overvallers zijn volgens het slachtoffer beiden negroïde. Een van hen is ongeveer 26 jaar oud, de andere 40. De jongste overvaller heeft een slank/normaal postuur en is ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft kort kroeshaar. De man droeg een kort zwart jack, een trainingsbroek en sportschoenen.
De andere overvaller is iets korter, ongeveer 1.65 meter lang. Hij heeft een gezet postuur en ook kort kroeshaar. Hij droeg een grote zwarte jas en donkere jeans.
Mensen die meer informatie hebben over de poging tot overval of de verdachten kunnen zich melden bij de politie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.