nieuws

DKB'44, de club van de broertjes Van Zandwijk

Twee broers in een eerste elftal is weinig bijzonders in een selectieteam. Bij DKB'44 uit De Krim spelen zelfs drie broers van dezelfde familie in het eerste.
David, Jarko en Jordy van Zandwijk spelen allemaal voorin bij DKB'44, een vierdeklasser die graag nog eens een stapje omhoog wil. De doelpunten van de Van Zandwijks moeten daarbij helpen. In vier competitiewedstrijden waren ze samen al goed voor 10 doelpunten. Jarko maakte er vorige week tegen Nieuwe Krim zelfs al vier.
Thuis tegen Hoogeveen lukt het de topscorer maar niet om het net vinden, ondanks een aantal grote kansen. Vader Johan van Zandwijk staat als trouwe supporter langs de lijn: "Ze krijgen wel kritiek dat ze er meer in moeten schieten. Maar ik vind dat ze het goed doen hoor. Ze missen wel eens, maar dat overkomt toch iedereen. En anders moet de trainer maar meer op afwerken trainen."
Jarko en David komen niet tot scoren terwijl Hoogeveen er vier maakt aan de andere kant. Jordy weet de eer van DKB'44 en van de familie nog wel te redden. Als invaller maakt hij twee prima spitsengoaltjes, maar het is niet genoeg om de eerste nederlaag van het seizoen te voorkomen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.