nieuws

Armenteros blinkt uit: "De tweede helft waren wij heer en meester"

Heracles Almelo speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk tegen FC Twente. Samuel Armenteros speelde een sterke wedstrijd en scoorde het enige doelpunt voor de Almeloërs.
"Stapje voor stapje wordt het steeds beter", zegt de nieuwe spits van Heracles tegen RTV Oost. "Ik weet dat ik een bepaalde rust in mijn spel heb. Ik ben ook balvast en kan jongens laten aansluiten. Ik kan mijn lichaam goed gebruiken en weet ook vaak waar de ruimtes zijn. Vandaag kon ik in de tweede helft goed bereikt worden. Het is niet dat ik gelijk de actie maak en 85 meter met de bal dribbel, maar we komen wel tot aanvallen. Dus daar ben ik wel tevreden mee en een doelpuntje erbij."
FC Twente had voor rust het meeste initiatief, maar na rust kantelde het duel. "Ik heb heel trots op de jongens over hoe we onszelf weer in de wedstrijd hebben geknokt", geeft Armenteros aan. "Een wissel van de macht. De hele tweede helft waren wij heer en meester. Het is jammer dat we de wedstrijd niet hebben kunnen beslissen, maar uiteindelijk is het weer een punt."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.