nieuws

Allerlaatste rit voor achtbaan Looping Star in Attractiepark Slagharen

Kippenvel momenten en weggepinkte tranen..de allerlaatste ritjes in de achtbaan Looping Star (Thunderloop) van Attractiepark Slagharen maakten veel emoties los bij bezoekers. Na 37 jaar trouwe dienst gaat de achtbaan met pensioen.
Fans uit het hele land en zelfs uit België kwamen naar Slagharen om te genieten van een laatste ritten in de voor velen iconische achtbaan. Het was de eerste achtbaan in Nederland die over de kop ging en heeft volgens de kenners de mooiste bocht.

Nieuwe achtbaan

Het attractiepark kiest voor een nieuwe achtbaan, de Goldrush, die vanaf komende voorjaar op de plek van de Looping Star komt.
"De oude achtbaan heeft veel mensen veel plezier gebracht, maar het is tijd voor wat nieuws. Aan de Looping Star moest teveel onderhoud worden gepleegd om helemaal aan de eisen van nu te kunnen voldoen. Daarom kiezen we voor een nieuwe achtbaan die ook weer nieuwe bezoekers moet trekken." Dat zegt parkdirecteur Dekkers.

Afscheidsfeest

Afgelopen weekend was een echt afscheidsfeest voor fans van de achtbaan. Er waren zelfs bezoekers die onder de Looping Star hebben overnacht. De laatste ritten waren voor de medewerkers die jaren bij de achtbaan hebben gewerkt en voor bezoekers die via een veiling voor een goed doel een plaats hadden bemachtigd. De allerlaatste rit was een rit met lege karretjes. Het symbolisch einde van een tijdperk voor het park.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.