nieuws

Man onder bedreiging beroofd van portemonnee na het pinnen in Hasselt

Man beroofd van portemonnee in Hasselt
Man beroofd van portemonnee in Hasselt
Een man is gisteravond in Hasselt onder bedreiging van vermoedelijk een steekwapen beroofd van zijn portemonnee.
De man had rond half twaalf 's avonds gepind aan de Telvorenstraat, waarna hij terug liep naar zijn fiets. Op dat moment zag hij drie mannen, één op een fiets en de andere twee op een scooter. Eén van hen kwam naar hem toe en bedreigde hem met vermoedelijk een steekwapen.
De man moest zijn portemonnee afgeven. Hierna reden de drie mannen weg in de richting van de Vaartweg (N377).

Signalement
Eén van de daders is ongeveer 1.70 à 1.75 meter lang, heeft een mager postuur, donkere huidskleur en was donker gekleed. Hij verplaatste zich op een donkerkleurige damesfiets.
De andere twee verdachten zaten op een donkere scooter, hebben beide een donkere huidskleur, droegen donkere kleding en hebben een mager postuur.

Getuigen gezocht

De politie heeft informatie dat een andere persoon rond elf uur 's avonds heeft gepind aan de Telvorenstraat. Mogelijk dat deze persoon de drie daders ook heeft gezien. De politie wil graag in contact komen met deze persoon.
Verder is de politie op zoek naar mensen die het incident hebben gezien of de daders herkennen aan de hand van het signalement. Heb je informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.