nieuws

Internetbedrijf uit Hengelo vraagt vrouwen met een hond naar hun relatie met de viervoeter

Het team van tinki.nl, met Gerben Lievers als tweede van links
Het team van tinki.nl, met Gerben Lievers als tweede van links
Bij ruim veertig procent van de vrouwen met een hond mag het dier 's nachts mee naar de slaapkamer. Ruim twintig procent van de vrouwen vindt het zelfs goed dat de hond in bed slaapt.
Dat blijkt uit een onderzoek van het Hengelose bedrijf Elevar dat de site tinki.nl ontwikkelde, waar alles is te vinden over het houden van honden. De site is gisteren, een dag voor dierendag, online gegaan.

Lijst met 38 vragen

"We hebben een vragenlijst opgesteld en ons daarbij speciaal gericht op vrouwen", zegt Gerben Lievers namens het bedrijf. "Online konden ze de 38 vragen beantwoorden en daar kwamen toch best wel interessante dingen uit. Met de resultaten kunnen wij dan weer aan het werk op tinki.nl."
Bijna negentig procent van de vrouwen zegt wel eens 'ik hou van jou' tegen hun hond, terwijl bijna een kwart van de vrouwen de hond wel eens dingen toevertrouwt, die ze niet met bijvoorbeeld haar partner of kinderen deelt.

Hart voor de hond

Lievers is best verbaasd over sommige resultaten. "Iedereen weet natuurlijk dat mensen, niet alleen vrouwen, liefde voor hun hond hebben. Maar het is toch wel bijzonder dat zo veel mensen echt hart voor voor de hond hebben."
Hieronder staan alle feitjes over vrouwen en hun honden samengevat:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.