nieuws

Programma: Champions League Twente Vrouwen, start basketbal, squash en volleybal

Programma deze week
Programma deze week
Geen voetbal in de Eredivisie komend weekend in verband met een interlandonderbreking, maar er valt genoeg te beleven op sportgebied. Hieronder een overzicht.

Betaald voetbal

In de Eredivisie is er dan geen voetbal, in de 2e divisie wordt er wel gewoon gespeeld. Jong FC Twente kwam gisteren nog in actie tegen Jong Sparta en speelt vrijdag alweer tegen Jong AZ. Een dag later neemt hekkensluiter HHC het op tegen algeheel amateurkampioen Excelsior Maassluis.

Vrouwenvoetbal

Morgen staat FC Twente Vrouwen in de eerste ronde van de Champions League tegenover Sparta Praag. Twente begint met een thuisduel en volgende week is de return. De wedstrijd is morgenavond live te zien bij TV Oost. Het duel in de Eredivisie tegen Telstar is daardoor verplaatst naar komende zondag.

Basketbal

Voor Landstede Basketbal begint zondag het nieuwe seizoen in de Dutch Basketball League. De ploeg krijgt dan Apollo Amsterdam op bezoek in Zwolle. Vorig jaar eindigde de ploeg van Herman van den Belt als tweede en zal dus opnieuw een gooi willen doen naar de landstitel.

Squash

Ook voor de squashers van Coulisse/Twente begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Morgen begint de ploeg uit Hellendoorn met een thuisduel tegen Your Life. De Twentse ploeg greep vorig seizoen net naast de landstitel.

Volleybal

De lagere klassen waren al begonnen, maar vanaf komend weekend begint ook de Eredivisie bij de mannen en de vrouwen. Bij de mannen gaat VC Zwolle op bezoek bij Nesselande. Bij de vrouwen staat de Overijsselse derby tussen Set-Up'65 en Regio Zwolle Volleybal op het programma in de eerste ronde. Daarnaast begint Eurosped met een thuisduel tegen Flamingo's'56.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.