nieuws

Topdrukte verwacht bij start voorverkoop Zwarte Cross; organisatie neemt maatregelen

De editie in 2016 was voortijdig uitverkocht
De editie in 2016 was voortijdig uitverkocht
De organisatie van de Zwarte Cross heeft een reeks maatregelen genomen om te voorkomen dat er problemen ontstaan aan het digitale loket bij de start van de voorverkoop. Krachtigere servers en een nieuwe digitale wachtrij moeten de verwachte drukte het hoofd bieden.
De voorverkoop van kaarten voor het festival in Lichtenvoorde gaat op 19 november van start. Het festival vindt plaats van 13 tot en met 16 juli.

Uitverkocht

Vorig jaar werd de festivalorganisatie blij verrast door een enorme run op de tickets. Met duizenden per uur vlogen de kaarten over de digitale toonbank.
Na een geweldige voorverkoop en een uitverkochte editie in 2016 spreekt de organisatie de verwachting uit om voor 2017 op voorhand uit te verkopen.

Geen servicekosten

Op tickets uit de ticketshop van de Zwarte Cross worden geen servicekosten berekend. "Da’s pas service!”, meldt festivaldirectrice Tante Rikie trots.
Per kaartsoort zijn er 10.000 tickets met zogenaamde 'Grote Denkerskorting' beschikbaar. De kortingsactie loopt tot en met 31 december van dit jaar. "En blagen tot 1,40 meter mogen natuurlijk weer gratis naar binnen."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.