nieuws

OverUIT: uit-tips 8 en 9 oktober

Zaterdag is het RTV Oost Oktoberfest in Hardenberg
Zaterdag is het RTV Oost Oktoberfest in Hardenberg
Heksen betoveren Avonturenpark Hellendoorn en d'Olde Mesiene in Genemuiden staat voor de laatste keer dit seizoen onder stoom. Deze en meer Overijsselse uit-tips voor komend weekeinde.

Heksendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is in oktober omgetoverd tot Heksendoorn. Opperheks Odelia is een maand lang de baas en heeft het hele park aangekleed met pompoenen, bezems en andere griezelige attributen. Er is een ondergronds spookhuis: Het Horror Hotel en er zijn spannende voorstellingen.

Stoomdag Genemuiden

Voor de laatste keer dit seizoen staat d’Olde Mesiene aan de Kamperzeedijk onder stoom. Ook het naastgelegen Veneriete gemaal kan zaterdag 8 oktober bezichtigd worden. Bezoekers maken kennis met de oude en nieuwe techniek van het bemalen van een polder.

A je to!

Buurman en Buurman klussen er zondag 9 oktober flink op los in het Wilminktheater. Het duo geeft twee voorstellingen, om 13.30 en 16.00 uur. Natuurlijk loopt de show volledig uit de hand. A je to!

Snuffelmarkt Zwolle

De honderden kramen in IJsselhallen Zwolle zijn zondag 9 oktober gevuld met speelgoed, poppen, stripboeken, horloges, grammofoonplaten, miniatuurauto’s en andere spullen. De Snuffelmarkt begint om 9 uur.

Herfsttintentocht Vasse

Zondag 9 oktober is de jaarlijkse Herfsttintentocht in Vasse. Er zijn routes voor wandelaars, fietsers en autorijders verkrijgbaar. Starten kan vanaf 10.00 uur bij Hotel Tante Sien en Eetcafé Bolscher aan de Denekamperweg.

Oktoberfest in Hardenberg
Zatardagavond 8 oktober vindt voor de vierde keer het RTV Oost Oktoberfest plaats in Evenementenhal Hardenberg. Onder meer Zillertaler Alpensound, Melanie Payer en Mario K. treden op. Aanvang 20.00 uur.
Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.