Jong FC Twente in eigen huis onderuit tegen koploper Jong AZ

Jong FC Twente is er in de tweede divisie niet in geslaagd om voor een verrassing te zorgen. Op het trainingscentrum in Hengelo was koploper Jong AZ met 3-2 te sterk voor de ploeg van trainer Paul Bosvelt.Â
In de eerste helft kwam de thuisploeg, met Jelle van der Heijden en Jeroen van der Lely in de basis, op slag van rust op voorsprong. Op aangeven van George wist de Belg Seys de 1-0 binnen te schieten. Na rust draaide Jong AZ de wedstrijd binnen een minuut in haar voordeel. Eerst zorgde Katsikas met een eigen doelpunt voor de 1-1 en direct daarna bracht Druijf de bezoekers op voorsprong, 1-2.
Even later zette George, ditmaal op aangeven van Seys, Jong Twente weer naast de gasten door de 2-2 binnen te schieten. Het leverde uiteindelijk geen punt op voor de thuisploeg want door een doelpunt van Druijf ging de overwinning alsnog naar Jong AZ.