Excelsior'31 in doelpuntrijk duel langs Flevo Boys

Excelsior'31 heeft vanmiddag in het thuisduel met Flevo Boys de vierde overwinning van het seizoen geboekt. In Rijssen werd het 4-2 voor de ploeg van trainer Peter Wesselink.
Het was een levendig begin van het duel in Rijssen. Al na enkele minuten zette Gerritsen Mulkes de thuisploeg op voorsprong met een afstandsschot. Kort erna werd het al gelijk door een vrije trap van William de Boer. Toch kwam Excelsior opnieuw snel op voorsprong. Davina maakte uit de rebound de 2-1. Excelsior kreeg nog enkele kansen op meer, maar de ruststand was 2-1.
De tweede helft ging bijna op dezelfde manier van start als de eerste. Gerritsen maakte na een fraaie actie de 3-1, maar kort erna was het alweer 3-2 door een eigen doelpunt van Velthuis. Ruim tien minuten voor het einde maakte Penterman met zijn zesde van het seizoen de 4-2. Dat bleek even later ook de eindstand.