nieuws

Waterpoloërs Het Ravijn zegevieren in Wormerveer, ook winst dames

Waterpoloheren Het Ravijn
Waterpoloheren Het Ravijn
De waterpoloheren van Het Ravijn hebben zich gerevancheerd van de nederlaag in de openingswedstrijd. De ploeg uit Nijverdal was met 11-13 te sterk voor De Ham. De dames van Het Ravijn wonnen hun openingsduel knap met 8-7 van ZPB.
De heren van coach Hans van Zeeland hadden het beste van het spel in Zaanstad en gingen, door een sterke tweede periode, met een 4-7 voorsprong de rust in. Dat verschil bleef Het Ravijn in het vervolg van de wedstrijd vasthouden en gaven daardoor de winst niet meer uit handen, 11-13. Door de overwinning staan de Nijverdallers na de tweede speelronde op plek vijf in de eredivisie. 

Dames winnen ook

De waterpolosters van Het Ravijn opende het nieuwe seizoen met een knappe overwinning. In eigen bad begon Het Ravijn goed aan het duel en namen een 3-0 voorsprong. Gaandeweg kwam tegenstander ZPB beter in het duel en de ploeg uit Barendrecht leidde na het derde kwart met 5-7. De thuisploeg toonde uiteindelijk veerkracht door het tij in de laatste periode te keren en met 8-7 te winnen. Maar liefst zes doelpunten kwamen op naam van de Goorse Lieke Klaassen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.