nieuws

Topscorers: Van Benthem al op twaalf, Penterman en Kavak maken zesde

Geen voetbal in de Eredivisie, maar wel in de 2e en 3e divisie en de hoofdklasse. Grote man van het weekend was Rens van Benthem van Quick'20. Hij maakte er liefst vijf gisteren en staat al op twaalf treffers. Hieronder een overzicht per divisie.

2e divisie

In de 2e divisie kwam HHC Hardenberg opnieuw niet tot scoren. Jong FC Twente maakte er twee en een daarvan kwam van Dylan George. Het betekende zijn vierde van het seizoen en staat daarmee tweede achter Rob van der Leij van HHC, die er zes maakte. Bekijk hier de volledige lijst.

3e divisie

Rens van Benthem is aan een uitzonderlijk seizoen bezig. De spits van Quick'20 scoorde gisteren vijf keer tegen OFC en staat daardoor nu al op 12 doelpunten. Achter hem maakten Melvin Degenaar en Bas ter Hogt hun vierde doelpunt van het seizoen en voegen zich daarmee bij Cenk Uguz. Bekijk hier de volledige lijst.
Bas ter Hogt scoorde twee keer voor HSC (foto: Wim Busschers)

Hoofdklasse

Hielke Penterman van Excelsior'31 en Omar Kavak van SC Genemuiden blijven de leiders in de hoofdklasse. Beide spelers scoorden een keer en staan daardoor op zes treffers. Jacco Riemens van Genemuiden maakte zijn vierde en staat nu op een gedeelde tweede plek met Rob Mijnheer van Staphorst. Bekijk hier de volledige lijst.
Kavak maakte zijn zesde (foto: Helmich Lubberts)

Eredivisie Vrouwen

Ellen Jansen blijft de leider bij de vrouwen. Ze maakte zaterdag haar vierde van het seizoen. Ploeggenoot Lineth Beerensteyn maakte haar tweede en Esmee de Graaf van PEC Zwolle maakte haar eerste twee doelpunten van het seizoen. Bekijk hier de volledige lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.