Dieze West ziet MSC in laatste minuut gelijk maken

Dieze West
Dieze West
Dieze West dacht vanmiddag de eerste overwinning van het seizoen te kunnen bijschrijven, maar het liep anders bij MSC. Diep in blessuretijd maakte de ploeg de 1-1.
MSC was de betere ploeg in de eerste helft, maar wist de paar kansen die het kreeg niet te benutten. De Zwolse ploeg creëerde niet veel en dus was de logische ruststand 0-0. Na rust schoot Fidom net over namens MSC, aan de andere kant miste Dieze een grote kans. MSC kreeg nog een kans op de 1-0, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Caleb Rahajaan zorgde voor de 0-1. Dat leek ook de eindstand te worden, maar diep in blessuretijd maakte Danny Bijlsma de 1-1 en dat was ook de eindstand.