nieuws

Buurt reageert geschokt op dood 'geliefde vrouw' in Almelo

In de buurt van de De Ruyterstraat in Almelo wordt geschokt gereageerd op de dood van een buurtbewoonster. Haar lichaam werd gisteravond gevonden in een woning van een 29-jarige man: 'Het was zo'n lieve meid, dit verdient ze niet.'Â
Buurtbewoners hoorden gisteravond rond negen uur een harde knal uit de woning. Vervolgens zouden zij de bewoner, een man uit Almelo, uit zijn woning hebben zien vluchten. Volgens de buurtbewoners zou de man zich vervolgens hebben verschanst in de bosjes tegenover de woning, waar hij niet veel later werd aangehouden door de politie.
Geliefd
De vrouw was volgens buurtbewoners zeer geliefd. Zo liep ze geregeld door de straat met haar twee honden en was ze altijd in voor een praatje.
Hoewel de politie nog niets wil zeggen over de identiteit van het slachtoffer, is het volgens de buurtbewoners duidelijk dat het om de vriendin van de aangehouden man gaat.

Buurtonderzoek

De politie doet op dit moment uitgebreid buurtonderzoek. "We doen nu minutieus onderzoek naar zowel de identiteit van het slachtoffer als naar de toedracht", laat politiewoordvoerder Paul Koetsier weten.
"Wij kennen de verhalen ook en gaan ons eigen onderzoek afwachten."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.