nieuws

Sporenonderzoek onderzoek misdrijf in Almelo nog steeds in volle gang

Lichaam van vrouw gevonden in woning in Almelo
Lichaam van vrouw gevonden in woning in Almelo
In de woning aan de Ruijterstraat in Almelo waar zondagavond het levenloze lichaam van een jonge vrouw is ontdekt, wordt nog steeds sporenonderzoek gedaan.Â
In de nabijheid van de woning staat nog een speciale unit van de politie en is de omgeving afgeschermd met zwarte schermen. Het buurtonderzoek is zo goed als afgerond.
Volgens een politiewoordvoerder wordt de identiteit van het slachtoffer pas op z'n vroegst dinsdagmorgen vrijgegeven. Buurtbewoners melden evenwel dat het om de 25-jarige vriendin zou gaan van de 29-jarige bewoner van de etagewoning.

Sporenonderzoek gaat verder

Deze bewoner werd kort na de ontdekking van het lichaam in de omgeving van de woning ontdekt en aangehouden. Of hij een bekentenis van betrokkenheid bij de dood van de vrouw heeft afgelegd, is niet duidelijk. 

'Verdachte zou psychische problemen hebben'

Buurtbewoners zagen het slachtoffer vaak in de buurt met haar hond wandelen waarmee zij veel aan hondenshows meedeed, aldus een omwonende. Een andere buurman meldt dat familie van het slachtoffer hem heeft verteld dat de 29-jarige verdachte psychische problemen zou hebben. 
De politie doet groot onderzoek in deze zaak, maar kan de informatie van de buren niet bevestigen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.